2011. március

Merras, 07 március 2012, 2011. március bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Categories: SFportal Meetup

Szerelmes brátim!

Van egy jó és egy rossz hírem. A jó, hogy lesz márciusi meetup, a rossz, hogy a tervezett ötből csak három előadás valósul meg. Viszont a három olyan lesz, hogy.

A tavalyi év SF Meetup előadójának választott Csepregi Tamás a retrofuturizmusról fog beszélni. Ő maga nem biztatott ugyan semmivel, de pont ugyanezt mondta a náci zombis előadása előtt is, amin aztán mindenki szakadt a röhögéstől.

Az Essort csapat arról fog mesélni, hogy a magyarok nem csak műholdban és holdraszállás-tervezésben erősek, hanem marsjáró-építésben is. A Magyarok a marson verseny keretében minden évben egyetemisták és főiskolások roverei mérik össze egymással az erejüket. Az Essort az egyik tapasztalt induló, akik tavalyi robotjukat is elhozzák.

Végül pedig Nemes “Picidz” Dani fog arról beszélni – rá az ősrégen tartott kritikás előadásáról emlékezhettek – arról, hogy a zombi az új vámpír. Illetve tanácsokat ad a zombi apokalipszis túlélésére és megfelelő szakkönyvek beszerzésére is.

A helyszín szokás szerint a Tündérgyár, és mivel most is megpróbáljuk majd lefaragni a szokásos csúszásunkat pirulás nélkül mondom azt, hogy a rendezvény hétkor kezdődik.

Üdvözlettel,

A Menedzsment

You must be logged in to post a comment.

Szólj hozzá!

Név

E-mail (rejtett)

Website