2012. február

Merras, 27 január 2012, 2012. február bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Categories: SFportal Meetup
Tags: ,

A 2012-es sokak szerint az utolsó lesz: ha igazuk van, akkor csak még nagyobb idén a hazai sci-fi kiadók felelőssége, hogy mit adnak ki a világvége előt

Reméljük, sok-sok jó sci-fi kötetet.

Hogy mire lesz érdemes némi pénzmagot félretenni idén, azt pedig az idei első SFportal Meetupon fogjuk megtudni a kiadók képviselőitől. Négyen lesznek vendégünk, fejenként 10 percben mondhatják el a terveiket, a közönségnek 5 perc, plusz a sörözés ideje áll rendelkezésére, hogy kérdezzenek, ötleteket adjanak.

A kiadók, akik jelen lesznek:

Ad Astra
Akikről tavaly óta tudjuk, hogy lesznek, de most remélhetőleg konkrét címlistával érkeznek.

Agave
Többek között Philip K. Dick, Iain M. Banks és Ray Bradbury magyar kiadásával szereztek múlhatatlan érdemeket. Az SFportal Meetupon pedig bejelentik, hogy ki lesz az a vadiúj sci-fi szerző, aki meg fog jelenni tőlük. Lehet tippelni, a helyes beküldést megfejtők között egy korsó sört sorsolunk ki!

Galaktika
Idén lesz 8 éve, hogy újraindult a legismertebb hazai sci-fi magazin és a köréje szerveződő könyvsorozat. Remélhetőleg idén is izgalmas könyveket (talán magyar szerzők műveit is?) várhatunk tőlük.

Tuan
A legsikeresebb játékok könyv adaptációi mellett mindig is szívesen kísérleteztek új, akár magyar, akár külföldi szerzők megismertetésével. Most megtudhatjuk, hogy a Mass Effect és társai mellett mi egyébbel készülnek.

You must be logged in to post a comment.

Szólj hozzá!

Név

E-mail (rejtett)

Website