Rólunk

Az SFportal Meetup egy – terveink szerint – két havonta megrendezésre kerülő sci-fi rendezvénysorozat. Szeretnénk minél több pörgős, érdekes előadást tartani a sci-fi minden fontos területéről – legyen az irodalom, játék, tv, mozi, tudomány… bármi, ahol előfordul a sci-fi.

A stáb

Szedlák Ádám (Kelt), szervező

Miyazaki Jun (Merras), szervező

az SFportal.hu főszerkesztője, gyógyíthatatlan sci-fi addict. A tünetek 12 éves korában jelentek meg rajta, amikor a magyar királyi televízió leadta az első Star Trek mozifilmet. Ezután viharos gyorsasággal kezdett el sci-fi regényeket és mozifilmeket fogyasztani, a szülők reménytelen küzdelmet folytattak a kórral, majd feladták.

Szélesi Sándor (Sheenard), szervező
Sci-fi író, szerkesztő, az SFportal.hu főmunkatársa. Nem csak passzív alanya a sci-fi-kórnak, de aktív terjesztője is, ennek elismeréseként 2007-ben az Európai Science-Fiction Társaság éves közgyűlésén a legjobb európai sci-fi író díját adományozták neki. Korábban az Átjáró sci-fi magazin főszerkesztője is volt.

Galántai Zoltán (PhD), előadó

író, jövőkutató. Civilben docens a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Pénzügyek tanszékén; emellett a Képzőművészeti Egyetemen tanít, és tudományos kutatóként a földön kívüli civilizációk létével vagy nem létével kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozik. Korábban többek között a Delta c. televíziós ismeretterjesztő műsor főszerkesztője volt. De a legfontosabb számára természetesen az írás – és azon belül is az úgynevezett sci-fi.

SFportal Sci-Fi Meetup

2013. január 14.., csütörtök
Este 19:00

Tündérgyár
1091. Budapest, Tűzoltó u. 22.

SFportal Meetup a Facebookon

Térkép

A belépés ingyenes!

Program

It's a trap? Disney Wars