Társasjáték Meetupot indítunk!

Merras, 08 június 2011, Társasjáték Meetupot indítunk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Categories: SFportal Meetup, SFportal Társasjáték Meetup

A havi SFportal Meetupok száma megduplázódik!

Az év nagy részében ezentúl havi két alkalommal lesznek SFportal Meetupok. Az egyik a már megszokott helyen, a Tündérgyárban kerül megrendezésre minden hónap második csütörtökén, este 7 órától – ennek neve ezentúl SFportal Sci-Fi Meetup. Ezen továbbra is különböző, rövid, bullshitmentes előadásokat hallhatok a science-fiction különböző területeiről – filmekről, irodalomról, tudományról, játékokról… 4 előadás, kérdezz-felelek, és sörözés közösségi élet a hivatalos programok után. (A Tündérgyár dohányzó hely, viszont megkérünk mindenkit, hogy ezentúl az előadások időtartama alatt, az előadótérben ne gyújtson rá!)

Június 18-án, szombaton ezzel párhuzamosan egy újabb rendezvényt indítunk: minden hónap harmadik szombatján kerül megrendezésre ezentúl az SFportal Társasjáték Meetup. A fókuszban a sci-fi és a társasjátékok közös metszete. Nem előadások, hanem valódi, megtapogatható-kipróbálható sci-fi társasjátékok, amiket hozzáértő rajongók segítségével tesztelhetsz. A helyszín a Gólem Művek, ahol kitűnő forró csokoládét és más nyalánkságokat lehet kapni a játék mellé. (A játékklub füstmentes.)

A belépés mindkét Meetupra ingyenes!

Hogy pontosan milyen játékokat lehet kipróbálni az első alkalommal, azt a következő napokban tesszük közzé.

SFportal Társasjáték Meetup

Időpont: 2011. június 18.
Helyszín: Gólem Művek
1075. Bp., Rózsa utca 15. (a Keleti pályaudvartól 10 percre)View SFportal Társasjáték Meetup – Gólem Művek in a larger map

SFportal Sci-Fi Meetup

Időpont: 2011. július 14.
Helyszín: Tündérgyár
IX. ker. Tűzoltó u. 22. (a Corvin mozitól 5 percre)View Larger Map

You must be logged in to post a comment.

Szólj hozzá!

Név

E-mail (rejtett)

Website